Sarjasta ”Selviytymisvinkkejä juhlapyhiksi”, osa 62

21.12.2011 - 19:53 / haarakiilapaniikki.


Kategoria: Aiheeton.6 vastausta - “Sarjasta ”Selviytymisvinkkejä juhlapyhiksi”, osa 62”

 1. Kukkahattuneiti Kirjoittaa:

  Joulun rauhaa sinnekin 🙂

 2. Dacoit Kirjoittaa:

  Ai kauhea, miten osuvaa 😀

  Iloista, rauhallista ja ihanaa joulua sinne!

 3. Nimetön Kirjoittaa:

  Miten olisi jos toteaisin rehellisesti että on ihanaa että teilläkin onnisti? Olisiko sekin sitten jotain piilovittuilua? En tarkoita todellakaan pahalla, koska olette kokeneet niin paljon jotain mitä kenenkään ei tulisi kokea, mutta kannattaisi heittää ne synkät lasit silmiltä ja alkaa miettiä että jos se olikin kohteliaisuus, jos se oli jotain jota sanottiin jottet tuntisi oloasi oudoksi.

  Onnea loppuraskauteen!

 4. sallanen Kirjoittaa:

  Milloinkas päivitystä olisi tulossa? Vai tuleeko enää ollenkaan?

 5. Riika Kirjoittaa:

  Sallaselle ja muillekin samaa asiaa pohtiville vastailen täältä puoliksisyötyjen puurolautasten ja leluröykkiöiden keskeltä, että aikomuksenani ei ole kuopata tätä tai Meinasin kaatua -blogia kokonaan, vaikka päivitysten kanssa onkin nyt ollut kuollutta. Ongelmanani on ehkä ollut yhtenäisen ajan puute ja tämä nykyinen elämäntilanne, joka vie ajatukset täysin sen sisälle eikä noista raskausajan kokemuksista tahdo enää puristua ideoita niin kirkkaasti. Moniakin juttuja olisi piirtämättä, mutta niihin on ehkä kynnys tarttua, kun tapahtumina tuntuvat pitkiltä ja työläiltä piirtää eikä aikaa tai pitkäjänteisyyttä tähän nyt tällä hetkellä oikein ole.

  Viime aikoina olen alkanut piirrellä ajankohtaisista asioista tämänhetkisessä kotiäidin elämässäni blogiin, joka löytyy osoitteesta murustelua.sarjakuvablogit.com. Jälki on nopeampaa ja luonnosmaisempaa, kerronta tajunnanvirtaisempaa. Olenkin laskenut tavoitteitani alemmas, että tulisi piirrettyä edes jotain ja pysyisi harrastus yllä.

  Mutta elättelen toiveita, että saisin näihin vanhempiinkin blogeihin puskettua silloin tällöin vielä jotain. Jospa kesä toisi enemmän omaa aikaa värkätä kokonaisia sarjakuvia. Sitten niitä saattaakin tulla useampi kerralla 🙂

  Mukavaa kevättä kaikille!

 6. sallanen Kirjoittaa:

  Eli lisää tulee, vaikka hiljoksiin! Jeij!

  Eikä lukijakunta varmasti pistäisi pahakseen muutamaa vauva-arki -sarjistakaan. 😉

  Terveisiä pikkuihmiselle, toivottavasti teillä on ihana kesä 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.Viimeisimmät artikkelit

Arkistot

Linkit