Kahden maailman välissä

29.06.2011 - 17:53 / haarakiilapaniikki.


Kategoria: Aiheeton.6 vastausta - “Kahden maailman välissä”

 1. Någon Annan - yks Anna Kirjoittaa:

  Kivaa lukea sarjakuviasi jatkossakin! Voisitko laittaa tämänkin blogin Blogilistaan, sitä kautta on kätevintä seurailla.

 2. Katjusha Kirjoittaa:

  Niin tuttu. Rv 40+0 sain ostettua ekan kerran jotain…

 3. Riika Kirjoittaa:

  Någon Annan,

  miten tuo blogilistaan laittaminen tapahtuu? Blogimaailma on itselleni edelleen vähän outo, ei ole tullut niiden kanssa paljoa pelattua – siitäkään huolimatta, että minulla on ollut oma (jota en tosin kovin kunnianhimoisesti ole koskaan tuunaillut vaan käyttänyt vain kuvien esittelypaikkana).

 4. Någon Annan - yks Anna Kirjoittaa:

  Ahaa, onkohan joku muu ilmoittanut tuon sun aikaisemman blogisi blogilistalle? Blogin lisäämiseen tarvitsee tunnukset blogilistalle, sitten vaan klikataan lisää blogi -valikkoa.

  Blogilistan kautta siis lukijat saavat tietoa siitä, koska blogi päivittyy. Näköjään mäkin voin lisätä sun blogin sinne, voin tehdä sen, jos et itse halua luoda tunnuksia blogilistalle.

  Tästä alkuun, jos kiinnostaa:
  http://www.blogilista.fi/

 5. Riika Kirjoittaa:

  Kiitos linkistä,

  pitääpä lähiaikoina tutustua tuohon tarkemmin. Tosin ei haittaa kyllä yhtään, jos sinä tai joku muu haluatte sen sinne lisätä 🙂

 6. Kevätvauva vatsassa Kirjoittaa:

  Luin tämän ensi kertaa julkaisupäivänä, ja toisen kerran nyt.
  Olin niin vilpittömästi onnellinen raskaudestasi kun tämän ensimmäisen kerran luin, mutta samalla mietin miksei meille koskaan. Nyt jälkikäteen tajusin, että tuolloin olin jo raskaana, vaikken sitä silloin vielä tiennyt.
  Pitkän lapsettomuuden jälkeen tein testin 4 päivää tämän julkaisusi jälkeen (miljoonannen testin elämäni aikana, mutta ensimmäisen positiivisen)
  Elämä voi tosiaan yllättää.

  Onnea sinun matkallesi ihmisenä ja äitinä. Älä koskaan unohda piirtamistä, olet nimittäin aivan loistava!!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.Viimeisimmät artikkelit

Arkistot

Linkit