Yhteinen asia

9.08.2011 - 17:25 / haarakiilapaniikki.


Kategoria: Aiheeton.4 vastausta - “Yhteinen asia”

 1. Eepu Kirjoittaa:

  Tää on niin hauska! Sankarittaren ilmeet saa nauramaan! 7. kuva on ehkä mun suosikki:D

 2. ömm Kirjoittaa:

  Menikö sinulla tosi paljon yli vai miksi nämä kyselyt tuntuivat niin pahoilta?

 3. Reine Kirjoittaa:

  Eipä sen aina tarvitse mennä edes yli, kun jatkuva kysely voi alkaa ärsyttää. Raskaana oleva nainen (tai hänen mahansa) tuntuu olevan julkista omaisuutta, mahaa saa muka hipelöidä ja neuvoja antaa. Vähintään jokainen vastaantulija muistaa kysyä, että milloin lapsi syntyy. Niin kuin sen nyt tietäisi. Jostain syystä mahan kokoakin hämmästelee moni. Se voi satuttaa, jos itse kokee, että maha on ”liian” pieni tai suuri viikkoihin nähden. Ja jos sattuu menemään yli lasketun ajan, niin johan alkavat tutut kysellä…

  Mä muinoin päätin, että jos joskus tulen raskaaksi, en kerro tarkkaa laskettua aikaa kenellekään tai sitten sanon oikeaa aikaa viikon tai kaksi myöhemmän ajan. No, kyllä mä sen lopulta monelle kerroin, mutta aika monelle tuli vain sanottua, että ”tammikuun alkupuolella” (laskettu aika oli 2.1.). Kovin paljon ei kuitenkaan tarvinnut uteluja kestää, koska tytär päätti syntyä 10 päivää ennen ”eräpäivää”. 🙂

 4. Mida Kirjoittaa:

  luehan aiemmat kokemukset meinasin kaatua-blogista niin ymmärrät 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.Viimeisimmät artikkelit

Arkistot

Linkit